HILDE ALS TRANSFORMATOR

Missie en visie

Als tiener zag Hilde de evolutie van haar leven als een rechte lijn. Later bleek haar leven eerder het grillige parcours van een rollercoaster te volgen. Het kader van waaruit ze naar zichzelf en haar leven keek, veranderde voortdurend. Nieuwe uitdagingen nodigden haar in een snel tempo uit om van richting te veranderen, bij te sturen, te versnellen of te vertragen. Transformatie als een krachtige ommekeer op verschillende momenten in haar leven en als het heruitvinden van zichzelf. Lagen en lagen die mochten weggenomen worden. Als een extra geschenk transformeerde haar omgeving met haar mee, of niet. Ze stapte voorbij de angsten die transformatie kunnen oprakelen. Nu is ze beschikbaar voor iedereen die transformatie als een mogelijk pad naar een meer verlicht leven ziet. Hilde voelt zich daarbij volledig in haar nopjes, gaat geen uitdaging uit de weg en geniet zelf mee van de vreugde die de andere begint uit te stralen.

Transformatie is het resultaat is van vele jaren zwoegen, werken, genieten, lachen, huilen, naar binnen gaan, naar buiten gaan, zwaardgevechten met het ego, luisteren naar de fluisteringen van het hart, het ontrafelen van hardnekkige patronen, ruimte en liefde inademen, verbinden en loslaten, steeds opnieuw en opnieuw. Of transformatie is het resultaat in een moment van totale helderheid. Beide zijn mogelijk.

Mogelijkheden

Je kunt Hilde uitnodigen om een transformatietraject te begeleiden voor je schoolteam of scholengemeenschap, bedrijf of organisatie, gemeente of stad. Neem vrijblijvend contact op voor mogelijkheden en voorwaarden.

Dit is mogelijk in het kader van professionalisering en optimalisering. Reservatie is mogelijk voor minstens een volledige dag tot maximum drie opeenvolgende dagen.