HILDE ALS LICHTWERKER

Missie en visie

Als niet erkende werkelijkheid door haar omgeving, merkte Hilde van in haar kinderjaren dat het leven dat we voorgeschoteld en uitgelegd krijgen met haken en ogen aaneen hangt. Als een schaduw wordt het echte leven verduisterd. Toen Hilde een bijna doodervaring kreeg, veranderde haar levensbeleving. Sluiers van onwetendheid werden in de vorm van spannende levensavonturen opgetild en weggenomen. Het licht sijpelde overvloedig binnen en blijft tot op de dag van vandaag een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefenen. Hilde gaf het haar volledige aandacht. Haar werk is meer dan een middel om haar doelen te bereiken. Door een moment aandacht handelt ze niet meer op basis van een script maar werd ze echt, net zoals haar werk. Haar lange reis voerde haar naar wat het meest nabij was: Op weg van alleen naar al-één zijn. Door contact te maken met je hart en te aanvaarden wie je bent, ontdek je dat liefhebben en geliefd zijn het mooiste is dat iemand kan leren. Hart en ziel geven zich over aan de wil van de allerhoogste trilling.

Hilde wil deze liefdestrilling met iedereen delen die op haar pad komt zodat zij het op hun beurt kunnen delen met hun levensgenoten. Zo dragen we samen bij aan een wereld waarvan de trilling wordt opgetild en liefde, vreugde, overvloed en nog zo veel meer voor iedereen beschikbaar wordt.

Hilde brengt het speelse spel van het licht tot uiting in haar schilderijen, zentangles, boeken, artikels, nieuwsbrieven en blogs, in haar persoonlijk leven en in de persoonlijke stijl die ze aan de dag legt in haar opleidingen, lezingen en opstellingen.

Geschikt voor

Geschikt voor iedereen die

  • bijdraagt aan de verLICHTing van de wereld en de mensheid,
  • leeft in contact met de ware zielsbestemming,
  • het licht leeft en uitdraagt,
  • zichzelf heruitvindt.

Mogelijkheden

Je kunt Hilde uitnodigen voor je school, bedrijf, organisatie, gemeente of stad. Neem vrijblijvend contact op voor mogelijkheden en voorwaarden.

Dit is mogelijk als losse kennismaking of in het kader van professionalisering en optimalisering.