Activiteiten

Transformatietrajecten

Een traject heeft pas zin als het je uit je comfortzone haalt en je op een andere manier doet kijken, voelen, denken en handelen. De transformatietrajecten van The New Life Teaching beogen diepgaande processen die je evolutie ondersteunen en bevorderen. Sommige modules kunnen ook apart gevolgd worden.

Opstellingen

Wie kwaliteitsvolle opstellingen heeft meegemaakt, heeft geen woorden meer nodig om overtuigd te zijn van hun nut. De opstellingen van The New Life Teaching onderscheiden zich door een respectvolle benadering, een verfijnde afwerking, een diepgaande integratie en een persoonlijke stijl.

Lezingen

Lezingen van The New Life Teaching blijven je bij. Het zijn eye-openers die je op een verfrissende manier naar het besproken thema doen kijken. Bovendien zijn ze ontstaan uit de doorleefde ervaringen van de spreker en met humor doorweven.

Individuele sessies

Tijdens een individuele sessie is er volledige aandacht voor jou beschikbaar om je persoonlijke doelen te bereiken. Er wordt gewerkt vanuit verschillende invalshoeken: reading, healing, cranio-sacraal relaxatie, energiewerk, ademhaling, systemische context (opstellingen), enz… We kiezen een benaderingswijze die het beste bij je past. Je gaat met heldere inzichten en een aangewakkerde energie naar huis.